Bobbejaanland

GEWELDIG!!!!

Vanaf nu tot en met 30 september 2018 kan je bij ons sparen voor een gratis Bobbejaanland ticket.

Per Ola ijsje dat je aankoopt bij een ijskar van het Ijsmanneke heb je recht op één sticker. Deze kan je op de spaarkaart aanbrengen en als er vijf stickers op de spaarkaart zijn verzameld heb je het gratis Bobbejaanland ticket binnen mits vergezeld van één betalend ticket.

De spaarkaart moet onder voorwaarden gewisseld worden tegen een ticket aan de kassa van Bobbejaanland. Zie de voorwaarden*

 

*Deze actie geldt enkel bij aankoop van een ijsje uit het Ola-assortiment. Gratis toegang in Bobbejaanland voor 1 persoon mits vergezeld van 1 betalende. Gratis een betalend ticket is te verkrijgen aan de kassa van Bobbejaanland aan het dagtarief in ruil voor een volle spaarkaart. Goedkoopste ticket is gratis. Geldig t.e.m. 30/09/2018. Deze bon is niet geldig op uitverkochte dagen (zie bobbejaanland.be) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen. De Bon is niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze bon mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.